VastgoedPRO

Henri Kox is aangesloten bij VastgoedPRO.

VastgoedPRO is een beroepsorganisatie, welke is ontstaan na een fusie van de Landelijke Makelaars Vereniging (LMV) en de Register Vastgoed Taxateurs (RVT) en zorgt voor kwaliteitsbewaking en deskundigheidsbevordering.

Voor ons betekent dit o.a. dat wij kunnen beschikken over een uitgebreid data-netwerk met belangrijke informatie over alles wat met de makelaardij te maken heeft.

Vastgoedpro zorgt voor onze opleidingen, onze formulieren (o.a. koopaktes, taxatierapporten, huurovereenkomsten, etc.) en houdt ons up-to-date voor wat betreft alle juridische aspecten in de makelaardij.

Bovendien zijn alle makelaars aangesloten bij de SGC, de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken. Mocht u onverhoopt een klacht hebben, dan wordt die door de SGC behandeld. Uw belangen worden dan door de Consumentenbond of de Vereniging Eigen Huis behartigd.

Klik hier voor meer informatie van Vastgoedpro.

VastgoedPRO is daarom onmisbaar voor een makelaar die zijn vak serieus neemt.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of
neem telefonisch contact op.

040 254 1528

  • Uw gegevens worden door ons uitsluitend gebuikt en verwerkt voor zover noodzakelijk is voor het doel waarvoor u ze ter beschikking hebt gesteld.

Laat ons u terugbellen

Heeft u vragen? Laat uw telefoon nummer achter. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  • Uw gegevens worden door ons uitsluitend gebuikt en verwerkt voor zover noodzakelijk is voor het doel waarvoor u ze ter beschikking hebt gesteld.