Over ons

Onze medewerkers

Henri Kox

Henri Kox, geboren en getogen in Veldhoven, is inmiddels al weer vanaf 1982 actief in de makelaardij, sinds 2003 als zelfstandig ondernemer. Hij werd in 1990 nog officieel voor de rechtbank beëdigd als makelaar o.g. en in 2001 gecertificeerd als Register Makelaar-taxateur o.z. Henri verricht alle buitendienst werkzaamheden.

Cindy Jansen

Cindy is reeds vanaf 2003 werkzaam bij Henri Kox Makelaardij. Zij is in het bezit van het HEAO diploma makelaardij en heeft, begin 2015, met goed gevolg de vakbekwaamheidstest voor de makelaardij afgelegd.

Binnen Henri Kox makelaardij is zij verantwoordelijk voor de binnendienstwerkzaamheden op dinsdag, woensdag en donderdag.

Sinds juli 2015 is zij in het officiële register ingeschreven als Register Taxateur o.z. en specialiseert zij zich binnen ons kantoor in het uitvoeren van taxaties, naast de binnendienstwerkzaamheden.

Linda Stappaerts

Linda is vanaf begin 2013 werkzaam bij Henri Kox Makelaardij. Zij werkt al 22 jaar in de makelaardij en heeft daarmee ruime ervaring opgedaan. Linda is verantwoordelijk voor de binnendienstwerkzaamheden op maandag, dinsdag en vrijdag.

Pieter Bruurs

Sinds juli 2015 is Pieter werkzaam bij ons kantoor. Pieter zit al bijna 27 jaar in het makelaarsvak en staat geregistreerd als Makelaar Register-Taxateur en is lid van VastgoedPro. Vanwege zijn ervaring is hij een mooie aanvulling op het personeel; hij verricht zowel binnen als buiten kantoor werkzaamheden. Pieter is aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag en op afspraak op zaterdag.

Henri Kox

Eigenaar / Directeur
06-51566913
henri@henrikox.nl

Cindy Jansen

Taxateur
040-2541528
info@henrikox.nl

Linda Stappaerts

Toekomstige makelaar
040-2541528
info@henrikox.nl

Pieter Bruurs

Makelaar
06-27746064
pieter@henrikox.nl

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of
neem telefonisch contact op.

040 254 1528

  • Uw gegevens worden door ons uitsluitend gebuikt en verwerkt voor zover noodzakelijk is voor het doel waarvoor u ze ter beschikking hebt gesteld.

Laat ons u terugbellen

Heeft u vragen? Laat uw telefoon nummer achter. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  • Uw gegevens worden door ons uitsluitend gebuikt en verwerkt voor zover noodzakelijk is voor het doel waarvoor u ze ter beschikking hebt gesteld.