Zandoerleseweg 0 VeldhovenSpecificaties

Te koop: € 350.000 Kosten koper


  • Perceeloppervlakte: 951 m2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Bijzonder gunstig gelegen perceel bouwgrond voor de bouw van een vrijstaande woning, in een fraaie omgeving nabij landerijen en bossen, tussen Oerle en Zandoerle, aan de rand van Veldhoven
Het perceel heeft een frontbreedte van ca. 20 m en een gemiddelde diepte van ca. 50 m

Ligging
Het perceel is gelegen op een bijzonder gunstige locatie aan de Zandoerleseweg (tussen de woningen op nummers 44 en 46) te Oerle, gemeente Veldhoven.
Het perceel ligt aan de rand van de bebouwde kom, tussen Oerle en Zandoerle, in een landelijke omgeving – en met uitzicht op – landerijen en bossen.
Oerle is een markant kerkdorp, gelegen aan de rand van de gemeente Veldhoven en Zandoerle is een historisch gehucht met oude boerderijen en een brink met het bekende kanon.
Derhalve is dit een ideale omgeving om te bouwen aan uw eigen woning voor mensen die houden van landelijk wonen met zowel de natuur als de voorzieningen op korte afstand.

Afmeting
Het perceel heeft een gunstige afmeting met een frontbreedte van circa 20 meter en een gemiddelde diepte van circa 50 meter.

Bestemming
Het perceel is voorheen altijd als tuin en weiland in gebruik geweest, recentelijk is de bestemming gewijzigd in een woonbestemming.
Het is mogelijk om een vrijstaande woning te bouwen, met de volgende kenmerken:
– maximum bouwhoogte: 10 meter
– maximum goothoogte: 4,5 meter
– maximum dakhelling: 70 graden
– aantal parkeerplaatsen: 2
– het bouwvlak zoals aangegeven op het kaartje mag bebouwd worden (ca. 11,5 m x 16,25 m), onder bepaalde voorwaarden mag een carport en erker buiten het vlak gebouwd worden

Locatie:

Zandoerleseweg 0
5507 NV Veldhoven, Nederland

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of
neem telefonisch contact op.

040 254 1528

  • Uw gegevens worden door ons uitsluitend gebuikt en verwerkt voor zover noodzakelijk is voor het doel waarvoor u ze ter beschikking hebt gesteld.

Laat ons u terugbellen

Heeft u vragen? Laat uw telefoon nummer achter. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  • Uw gegevens worden door ons uitsluitend gebuikt en verwerkt voor zover noodzakelijk is voor het doel waarvoor u ze ter beschikking hebt gesteld.