Van Dijklaan 15 T WaalreSpecificaties

Te koop: € 245.000 Kosten koper


  • Bouwjaar: 2008

Terug naar het overzicht

Omschrijving

OOK TE HUUR!
Deze fraaie kantoorruimte is ook te huur voor een huurprijs van €2000 per maand exclusief BTW.

Luxe kantoorruimte (ca. 210 m²) op begane grond en 1e verdieping met 3 parkeerplaatsen, gelegen op een zichtlocatie in een modern bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein “’t Broek” met goede bereikbaarheid vanaf snelweg en met openbaar vervoer.

INDELING:

BEGANE GROND (ca. 105 m²):

Ontvangsthal
Ruime, sfeervolle ontvangsthal met meterkast en toegang naar toilet en 2 kantoren; tevens met trapopgang, fraaie gashaard en luxe keuken; de ruimte is afgewerkt met een siergrindvloer, stucwerkwanden en een systeemplafond met spots.

Kantoren
2 afzonderlijke kantoren (ca. 16 m² en ca. 13 m²) bereikbaar middels glazen deuren beiden voorzien van airco en één kantoor van een uitstortgootsteen; de kantoren zijn geluiddicht afgewerkt en derhalve geschikt als spreekkamer voor vertrouwelijke gesprekken.

Keuken
Achterin de ontvangsthal is de keukenopstelling voorzien van een luxe, moderne inrichting met vriezer, vaatwasser, combimagnetron, koelkast, close in boiler en koffiezetter.

1E VERDIEPING (ca. 105 m²):

Via hardhouten trap te bereiken:

Kantoortuin
Grote open kantoortuin afgewerkt met een siergrindvloer, spuitwerkwanden en een systeemplafond met TL-verlichting; tevens met airco

Serverruimte
Voorzien van een eigen airco/warmtebron en van twee 19 “ 42 U serverkasten; tevens met geperforeerde voor- en achterdeur voor de koeling

LOCATIE:

• Het object is gelegen in een modern bedrijfsverzamelcomplex gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein ’t Broek.

• Bedrijventerrein “’t Broek” is goed bereikbaar via de snelwegen A2 (Eindhoven-Tilburg) en A67 (Venlo-Antwerpen). Op- en afritten liggen op enkele autominuten afstand, tevens goed bereikbaar middels openbaar vervoer.

• Het bedrijventerrein ligt nabij het centrum van Waalre en is uitstekend ontsloten via de Onze Lieve Vrouwedijk.

VOORZIENINGEN:

Vloerafwerking
De onder- en bovenverdieping is geheel voorzien van onderhoudsvrij korreltapijt (siergrindvloer). Deze vloeren zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud, slijtvast en vooral uitermate decoratief.

Meterkast
Het object is voorzien van een uitgebreide elektrische installatie met ca. 24 groepen en 3 fases à 40 Ampère per fase; tevens met een aansluiting van KPN en glasvezel.

Klimaatbeheersing
In de kantoren zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen warmtebronnen aanwezig, in de zomer als airco en in de winter als verwarming. Op de bovenverdieping is een grote unit geplaatst met dezelfde functionaliteit voor de gehele ruimte.

Elektriciteit en data
Voor de elektriciteit en data-infrastructuur is er een gescheiden systeem aanwezig. De elektriciteit interfereert niet met het datanetwerk zodat er een volledig gecertificeerd 10 Gbit netwerk is.
De werkplekken zijn flexibel in te richten omdat er door de verwerking boven het plafond altijd data, elektriciteit en telefonie beschikbaar is. Er zijn 96 wandcontactdozen en 48 UTP-punten beschikbaar onder en boven.

Toegangscontrole
De toegangscontrole wordt verzorgd door een volledig geautomatiseerd systeem, met een tag, waar personeelsleden in geregistreerd kunnen worden. De voordeur wordt volledig automatisch vergrendeld met een driepuntsluiting.

Alarm
Het gehele pand is voorzien van een alarminstallatie, onderverdeeld in diverse regionen en kan doorgeschakeld worden naar een telefoon of alarminstallatie.

BESTEMMING:

De bestemming van het object is “bedrijven II”, bestemd voor bedrijven als vermeld in categorie 2 en 3 van de staat van bedrijfsactiviteiten, met bijbehorende bouwwerken, voorzieningen en (on)bebouwde gronden, met uitzondering van benzineservice-stations en inrichtingen die in belangrijke mate geluidhinder kunnen veroorzaken.

De Staat van bedrijfsactiviteiten is desgewenst bij de makelaar te verkrijgen.

Locatie:

Van Dijklaan 15 T
5581 WG Waalre, Nederland

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of
neem telefonisch contact op.

040 254 1528

  • Uw gegevens worden door ons uitsluitend gebuikt en verwerkt voor zover noodzakelijk is voor het doel waarvoor u ze ter beschikking hebt gesteld.

Laat ons u terugbellen

Heeft u vragen? Laat uw telefoon nummer achter. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  • Uw gegevens worden door ons uitsluitend gebuikt en verwerkt voor zover noodzakelijk is voor het doel waarvoor u ze ter beschikking hebt gesteld.